Pentru zilele pline, aleg să pregătesc o cină rapidă, dar pe cât posibil, foarte bogată în nutrienÈ›i. BineînÈ›eles, nu facem rabat nici la gust È™i nici la aspect. 😉
Astăzi sper să vă inspir cu această delicioasă salată cu legume È™i năut, care în familia noastră are foarte mare succes.
Ingredientele È™i cantitățile nu sunt bătute în cuie, ci pot schimbate peci, pe colo după preferinÈ›ele voastre È™i în funcÈ›ie de ceea ce aveÈ›i prin cămară È™i frigider.
Ingrediente
Năut bio, din magazinul ProveraBio
Ardei kapia, de la ferma Provera
Ceapă roșie sau verde, de la ferma Provera
RoÈ™ii, în cazul nostru, din grădină, la fermă nu mai avem
CastraveÈ›i - încercaÈ›i să găsiÈ›i cât mai curaÈ›i cu putință
Pudră de cânepă bio, din magazinul ProveraBio
Brânză telemea
Ulei de măsline extravirgin bio, din magazinul ProveraBio
Zeamă de lămâie, după gust
Sare roz de Himalaya, din magazinul ProveraBio – fără să exageraÈ›i.
Decojim ceapa, spălăm legumele È™i le tocăm, mai grosier sau mai mărunt, după bunul plac. Amestecăm uÈ™or legumele, împreună cu năutul scurs de lichidul din cutie. Tăiem brânza cubuleÈ›e È™i o adăugăm în bolul de salată.
Presărăm sarea È™i pudra de cânepă – nici prea multă, dar nici prea puÈ›ină, căci este tare sănătoasă, È™i stropim ingredientele cu ulei de măsline, fără zgârcenie.
De aici încolo, eu doresc poftă bună celor care vor încerca reÈ›eta propusă de mine È™i vă aÈ™tept să reveniÈ›i cu impresii!
Andreea de la Provera